KMax Espanya intenta millorar cada dia la qualitat dels seus productes i de reduir el seu temps d’entrega, per això sempre tenim en compte la valoració dels nostres clients. Amb aquesta finalitat, la botiga online de KMax ha obtingut el segell de qualitat de Trusted Shops.

El Segell Trusted Shops certifica botigues en línia , revisant acuradament un conjunt de criteris abans de concedir el segell de qualitat europeu. Amb la combinació de la garantia de la devolució, l’import de la compra i el sistema d’opinions de clients de Trusted Shops pots realitzar les teves compres online amb total confiança. Amb més de 13.000 venedors certificats des de 1999, Trusted Shops és el segell de qualitat líder a Europa amb protecció al comprador integrada per a les botigues en línia.

A través de les opinions de clients de Trusted Shops, els compradors valoren la qualitat d’una botiga per fer-la visible a altres usuaris. Les opinions de clients de Trusted Shops es componen de la valoració de la fiabilitat de Trusted Shops i de les valoracions realitzades per part dels clients del venedor respecte a les categories lliurament, mercaderia i servei al client en els últims 12 mesos. Per tant, es pot valorar com ha estat el servei d’entrega de les comandes, si el producte a complert o no les expectatives, com s’utilitza el producte i experiències reals dels usuaris.

KMax Espanya ha obtingut aquest segell per oferir als possibles compradors més confiança en les seves compres que els ajuden a dissimular el seu problema de calvície, a més de donar a conèixer les opinions dels nostres clients de primera mà. Si desitgen més informació poden consultar www.kmax-espana.es

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado