És molt habitual que les empreses de cosmètics tinguin un apartat per a la caiguda del cabell, tant si anem a la perruqueria com si comprem al supermercat, trobem cosmètics anticaiguda entre els que trobem locions i xampús per a la pèrdua de cabell.

Realment aquests productes ens ajuden a frenar la nostra caiguda del cabell?

Certament no hi ha estudis científics que provin l’efectivitat d’aquests productes, ja que són fabricats per empreses privades de cosmètics i no són articles farmacèutics.

Pel que fa a l’opinió de molts dermatòlegs sobre el tema en qüestió, és que probablement l’efecte que tenen en els compradors és un efecte placebo.

Un xampú anticaiguda ajuda a tenir un pèl net i poden arribar a solucionar algun problema amb el cuir cabellut, però en cap cas frenarà la caiguda del cabell i molt menys potenciarà el seu creixement.

La recomanació principal en la qual tots els dermatòlegs estan d’acord és que la millor cura per al cabell és una dieta equilibrada rica en vitamines i minerals. Tal i com us comentàvem en l’anterior article “Aliments que prevenen la caiguda del cabell”

Si el vostre cas de pèrdua de cabell o d’alopècia, comença a ser una preocupació important, en la qual no us sentiu còmodes amb la vostra imatge, proveu les fibres capil·lars de K-MAX, un producte fet a base de fibres queratina que t’ofereix dissimular la calvície sense cap contraproduent dermatològic, un maquillatge capil·lar que resisteix a la calor, al vent i fins i tot la pluja.

K-MAX no frenarà la teva caiguda del cabell, però mentre segueixes un tractament anticaiguda amb el teu dermatòleg tornaràs a sentir-te bé.