BLOG K-Max España

Las fibras capilares K-Max es un producto 100% natural, sin colorantes ni conservantes. Es el único producto en su categoría que ha sido probado dermatológicamente, prueba de su alta e inigualable calidad.Tractament natural per frenar la caiguda del cabell

caída del cabello en mujeres

Avui us volem presentar un nou tractament de K-Max, les càpsules K-Max hairloss supplement ANTI-DHT. Actualment, hi ha molts remeis per tractar la calvície, però que siguin eficaços podríem dir que només hi ha dos, el Minoxidil, com a tractament tòpic, i la Finasteride com a tractament oral. Però aquests són tractaments de composició química. Per això K-max t’ofereix una alternativa natural, les Càpsules KMax anti DHT per la pèrdua de cabell.

Aquestes càpsules són un suplement en forma de tableta amb ingredients actius naturals amb propietats anti-androgèniques, anti-DHT i anti-oxidants. Aquest tractament ha estat dissenyat amb el propòsit exprés d’oferir els principis actius de les dosis d’anti-dht naturals i són altament eficaços com a tractament per a la calvície, ja que enforteixen el cabell i allarguen el seu cicle de vida.

La dosi recomanada és de 2 a 4 càpsules al dia, preferiblement durant o després dels àpats amb abundant aigua.

K-Max és un suplement alimentari i, com a tal, quan es pren en la forma i dosi indicada, no té contraindicacions, llevat que es disposi una altra cosa pel seu nutricionista.

La seva composició és extracte de Saw Palmetto (Serenoa repens) estandarditzada als àcids grassos de 45%, el lli (Linum usitatissimum extracte sec) de llavors graduat al 20% en lignans, beta-sitosterol, extracte d’arrel d’ortiga (Urtica dioica) , extracte d’alga Haematococcus pluvialis (titulada a 5% de astaxantina), gluconat de zinc, sílice i coure.

Amb les càpsules K-max hairloss supplement ANTI-DHT, et garantim que el cicle vital del teu cabell s’allargarà, reduint així el teu pèrdua de cabell, i obtenint uns grans resultats a llarg termini.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>