BLOG K-Max España

Las fibras capilares K-Max es un producto 100% natural, sin colorantes ni conservantes. Es el único producto en su categoría que ha sido probado dermatológicamente, prueba de su alta e inigualable calidad.Set aliments per enfortir el cabell

Una dieta equilibrada basada en vegetals, fruites, cereals, peixos i alguns productes lactis és fonamental per cuidar i enfortir el cabell. A continuació us deixem els 7 grups d’aliments més importants les propietats nodreixen el cuir cabellut, afavoreixen la circulació i augmenten la vida dels fol.licles pilosos.

  1. Ou: és molt ric en proteïna i una molt bona font de vitamina B12, fonamental per al creixement del nostre cabell.
  2. Llavors de gira-sol: incloure llavors de gira-sol en el sopar és propici per al teu cabell a causa del seu alt contingut en vitamina B.
  3. Fibra: està present en grans integrals i cereals. És important pel fet de que aporta àcid fòlic i vitamina B6 que són necessaris per a la correcta oxigenació dels fol•licles pilosos.
  4. Els antioxidants: són perfectes per combatre els radicals lliures. Afavoreixen el creixement del pèl, especialment aquells que contenen vitamina C, com són les fruites cítriques (llimona i taronja) i l’espinac, nutrient que ocupa un paper important en la síntesi de col•lagen que és necessari per mantenir un cabell sa.
  5. Vegetals verds: com més intens sigui el verd del vegetal més nutrició aporten al cabell degut al seu alt contingut en ferro, calci i vitamines A i que estimulen la segregació de les substàncies de sèu responsables de mantenir hidratat i protegir-lo de forma natural.
  6. Peix: en particular, el salmó que aporta un increïble contingut en omega-3. Aquest és un oli essencial per mantenir el cuir cabellut saludable i donar-li fermesa i elasticitat al cabell.

Aquesta és una manera sana de donar-li energia i enfortir el cabell. Però si la caiguda de cabell ha començat i prefereixes sentir-te millor, mentre el cabell torna a agafar força després d’una època d’estrès, K-Max Espanya t’ofereix tota una gamma de productes com el maquillatge capil•lar i les fibres de queratina 100% naturals que et donaran el temps i la seguretat necessària perquè el teu cabell torni a agafar força i salut.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>