L’estiu, una època tan desitjada i esperada pot comportar un fort impacte pel nostre cabell si no apliquem les mesures oportunes. Però l’estiu comporta coses positives pel nostre cabell si sabem utilitzar-lo al nostre favor. En aquest post us indicarem com.

Aspectes positius que el sol i el mar aporten al nostre cabell

En dosis raonables, el sol és excel·lent per a tot tipus de cabells. Aporta reflexos únics que li donen un aspecte molt saludable al nostre cabell. El sol, a més, ajuda a que el calci es fixi mitjançant la vitamina D i activi la circulació de milers de petits vasos sanguinis que irriguen el cuir cabellut. És a dir, que fa que el cabell creixi més ràpid i fort, però sempre s’ha de portar molta cura amb la sobreexposició.

D’altra banda, si el teu cabell és dels que es posen greixosos amb rapidesa en altres èpoques de l’any, això canviarà a la vora del mar. El cabell està més sa, més lleuger. Però això no passa gràcies al sol, sinó gràcies a l’aigua del mar, a la sal i al plàncton que purifiquen i tonifiquen el cuir cabellut. El mar pot ser una autèntica font de joventut per als cabells greixosos, la caspa i els picors que els acompanyen normalment.

  • Mentre et banyes, fica el cap sota l’aigua i deixa que l’aigua del mar impregni el cabell i el cuir cabellut.
  • Quan estiguis sota l’aigua, fes-te massatges al cuir cabellut realitzant el següent moviment: col·loca la punta dels dits lleugerament separats sobre el cuir cabellut i pressiona amb força, fent moviments circulars el més amplis possibles i sense moure els dits. A continuació, desplaça els dits i torna a començar. Fer un massatge no és fregar. No has de lliscar els dits sinó mantenir-los fixos en un punt.
  • Quan tornis a casa, aclareix el cabell amb abundant aigua dolça i neteja’l amb un xampú suau. Si no ho fas, la sal s’enganxarà a l’epidermis i anul · larà els beneficis del mar.
    Però també cal anar amb compte amb el mar i el sol doncs en excés poden convertir-se en enemics del nostre cabell.

En el següent post us donarem algunes indicacions per mantenir-los a ratlla. KMax, pensant en les diferents necessitats dels seus usuaris, ha creat una sèrie de productes que aporten fixació extra, com maquillatge resistent a l’aigua per a situacions extremes com la muntanya, la platja o la piscina.

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado