BLOG K-Max España

Las fibras capilares K-Max es un producto 100% natural, sin colorantes ni conservantes. Es el único producto en su categoría que ha sido probado dermatológicamente, prueba de su alta e inigualable calidad.5 remeis contra la calvicie

Des de sempre parlar o assimilar la caiguda  del cabell era com parlar d’alguna cosa que no tenia cap solució possible. Avui dia i gràcies a les noves tecnologies i avenços en en el món de la medicina i l’estètica, això és una cosa que ha canviat i s’ha avançat moltíssim en aquest camp fins a aconseguir un gran repertori de remeis contra la calvície.

En l’actualitat són moltes les solucions o els remeis contra la calvície , des dels remeis casolans als farmacèutics o de caràcter mèdic. Avui us volem mostrar d’una manera molt àmplia 5 remeis contra la calvície:

  • Els implants de cabell: és un dels mètodes més eficients en la recuperació capil·lar, es tracta de l’implant de pèl. Aquesta és un tipus de cirurgia que consisteix a extreure pèl d’una zona capil·lar on tinguem més densitat i posar-lo a les zones en què no hi ha cabell i es vol cobrir. Semblar una solució senzilla i ràpida , però no és així i només ho sembla a simple vista per que en realitat és un veritable treball molt complicat, ja que el cirurgià ha de col·locar el cabell d’un en un en l’arrel fins a cobrir la zona afectada . Hi ha diverses tècniques pel que fa a la realització dels empelts de cabell i depèn del cirurgià que ens faci la intervenció serà ell que haurà de triar . Però en qualsevol cas i sigui la tècnica escollida , per norma general , el resultat serà satisfactori.
  • Cosmètica capil·lar: aquest tipus de cosmètica capil·lar és molt àmplia ja que hi ha moltíssims productes al respecte i podem trobar una àmplia gamma de xampús , vitamines , locions , i una infinitat de productes que per norma general s’apliquen en les zones concretes i té la funció de fer créixer el cabell més fort i prevenir la caiguda del cabell. També trobem per cobrir o camuflar les zones amb menys densitat capil·lar els maquillatges o fibres capil·lars, que únicament ajudaran a dissimular la falta de cabell i la calvície.
  • Els tractaments amb làser: és un mètode molt actual i aquest tipus de tractament consisteix a estimular el cuir cabellut i la circulació en els fol.licles pilosos que es troben en estat de creixement . A més a més amb aquesta estimulació s’activa el sistema limfàtic i ajuda a regular la funció de les glàndules sebàcies , afavorint així el creixement d’un nou cabell sa . Aquesta és una tècnica una mica contradictòria ja que encara que sembla una bona solució per a la recuperació del nostre cabell , hi ha especialistes que ho recomanen i altres que asseguren que no són tan efectius com s’estan anunciant i no ajuden a recuperar el cabell.
  • Fàrmacs i medicines: la medicina és molt àmplia i hi ha fàrmacs capil·lars per prevenir la caiguda i / o ajudar al creixement del nostre cabell. Biotina, cisteïna, llevat de cervesa, o el finasteride i el Dutasteride, aquests dos últims només recomanats per a pacients homes, són els més efectius i així ha quedat demostrat, amb resultats que poden variar en cada pacient ja que dependrà del tipus d’alopècia així com del tipus de cabell.
  • Remeis casolans: sempre hem optat als remeis de les nostres àvies , i remeis per a la caiguda del cabell no han estat una excepció , i aquests trucs han passat de generació en generació , com ara una pasta que es fa amb quallades i càmfora. La llet de coco, el rovell d’ou, els créixens, o una massa feta a força de polpa de mango i oli de mostassa aquests són alguns exemples dels centenars que hi ha. Podríem seguir i seguir.

Des K -Max Espanya oferim productes que ajuden a dissimular la calvície i falta de cabell , les fibres capil • lars són un producte realment eficaç i que cada dia compta amb més clients satisfets , ja que és un producte 100% natural i és l’únic en el mercat que ha estat provat dermatològicament , prova que avala la seva alta qualitat

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>